miercuri, 25 februarie 2009

Pentru tine înseamnă zero.Pentru alții înseamnă viață!


Sub acest slogan se desfășoară,anul acesta săptămâna donării de sânge organizată,la a doua ediție de cluburile Interact din România.

În perioada 2-8 martie,la Centrele de transfuzie sanguină din Alexandria,Arad,Brașov,Cluj-Napoca,Reșița,Râmnicu Vâlcea,Timișoara și Vaslui vino și tu să donezi sânge pentru a salva vieți!

Ca beneficii se primesc bonuri de masă în valoare de peste 50 ron,reducere 50% la abonamentul de transport în comun,analizele gratuite și scutire de la lucru/școală în ziua donării.

Dacă ești din vreun oraș menționat mai sus nu ezita să vii la centrul de transfuzie sanguină!


Săptămâna donării de sânge a fost organizată și anul trecut,tot în această perioadă când clubul Interact Reșița a reușit să strângă cu peste 70% mai mulți donatori decât de obicei.Nici celelalte orașe nu au stat mai rău,peste tot procentajul donatorilor a crescut cu minim 50%.


Așa că,vă așteptăm la cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină!


Nu uita! PENTRU TINE ÎNSEAMNĂ ZERO.PENTRU ALȚII ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ!

4 comentarii:

  1. Asa este. Un strop de sange de la tine valoreaza foarte mult pentru altcineva. Si la noi se fac astfel de campanii si lumea reactioneaza destul de bine. Am ramas uimit cand am vazut ca lumea nu se prezinta pentru bani sau unele beneficii de multe ori refuzandu-le categoric ci pentru a salva o viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. la noi e inca putin cunoscuta notiunea de solidaritate umana. romanii au o mare problema! prefera singuratatea, nu au aplecare spre dialog, mai degraba se dusmanesc decat sa se ajute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Miercuri va fi ziua cea mare :)
    Daca s-ar mediatiza mai mult astfel de campanii in detrimentul infractiunilor prezentate de stirile de la ora 5 am fi un popor mai solidar!

    RăspundețiȘtergere
  4. Crede-mă,trebuie să te rogi mai puțin și în genunchi pentru a ne mediatiza intens.
    Am sunat și am trimis mailuri la toate ziarele și televiziunile posibile,peste tot!

    Din păcate românul este deja învățat ca la jurnale să vadă doar crime și dacă arată ceva caritabil să schimbe programul pe ”Trădați în dragoste”,”Test de fidelitate”,”Ochiul soacrei”,”Noră pentru mama” șamd

    Ăștia suntem!
    Din păcate sunt prea puțini cei care înțeleg acest mesaj până nu e prea târziu.
    Nu aș dori la nimeni să aibe nevoie de un transplant de sânge...

    RăspundețiȘtergere