marți, 3 februarie 2009

EUROVISION


A trecut și Eurovisionul.Regretăm că nu au ieșit Blaxy?Depinde de gusturi.
După părerea mea melodia aleasă anul acesta este foarte potrivită pentru Eurovision,în primul rând e foarte ritmată,titlul este foarte ușor de reținut și în același timp e șmecher pentru că se referă la Balcani.Tipa a făcut puțin show și la semifinale și la finală,vestimentația și-a schimbat-o în timpul recitalului,iar cu vocea nu putem spune că stă rău tipa.Am văzut-o și la concertul de deschidere al Carrefour în Reșița,trecuse pe lângă mine...chiar se pricepe să cânte!

Dar de ce a ieșit ea?
Publicul le-a votat pe fetele de la Blaxy Girls iar juriul le-a scos clar din clasament.Ce le-a plăcut?!Ce nu le-a plăcut?! Într-un fel juriul e greșit pentru că la finala internațională nu există juriu,doar publicul decide!
În fine.Melodia care mi-a plăcut mie este pe română și nu este de Eurovision,dar mie îmi place foarte mult.Este vorba de fetele de la Redblonde-Nu am cu cine,însă regret că nu a ieșit melodia care o plac și chiar era de Eurovision: Dalma-Love was never her friend...este o melodie care sincer,te unge la suflet și are stilul ăla puțin americănesc...oricum foarte faină!
Mi-au plăcut și cei de la Tabasco-Purple și cei de la Zero.

Eșecurile serii

Tina-Pleacă!...PLEACĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ...și nu te mai întoarce!!!!!!!! Melodia aia e identică Vank....tipa efectiv îl imită pe solistul de la Vank,aflat bineînțeles în spatele ei....Urăsc felul cum lungește cuvântul...pleacăăăăăăă...sună foarte gay..Vank style.
Popas band-strigă...tipul ăla săracul încearcă în fiecare an cu altă formulă să plece și el odată la internațională dar se tot împotmolește.Melodia e foarte nașpa.În primul rând nu te duci cu o melodie în română la Eurovision și în al doilea rând...ultimele versuri pe care le cântă,în engleză,nici nu le înțelegi...cel puțin eu nu am reușit.Costumele lor,lentilele alea foarte scary si machiajele au fost penibile.

Felicitări câștigătoarei!
Dragă Elena,noi îți ținem pumnii la marea finală din 16 mai de la Moskova.Sperăm să iei măcar un loc bunicel,dacă nu marchezi golul..că și așa ediția națională a Eurovision 2009 a fost cu tematica fotbalului.
Ah,și felicitări celor trei deMENȚI de la radio 21 care au creat o atmosferă incendiară...Orlando,Escu și Popescu.

6 comentarii:

 1. melodia ar fi votata de majoritatea daca ar lucra mai mult la miscarea si showl de pe scena :)...sunt cam stangace sau e prima oara pt ele.:D

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari Elena!Eu pe ea am "mizat" de la inceput!

  RăspundețiȘtergere
 3. Mie mi.au placut Blaxy Girls.
  Whatever:-j
  Nu.mi pare rau ca nu au iesit ele,dar asa era normal daca publicul asa a votat.
  Bafta Elenei ca poate!

  RăspundețiȘtergere
 4. nu am mai văzut un show de la EuroVision de când aveam julituri în genunchi, şi parcă îmi e şi dor oleacă.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pot sa zic ca eu anul acesta am fost un om semidoct.. si nu am urmarit mai nimic monden ..Si oricum Eurovisionul si cu toata harababura lui mi se pare o foarte mare tampenie ! O foarte mare mancatorie.. Parca parca sa zici ca e politica curata ..Votul secret si uninominal mai lipseste de la Eurovision ca in rest totul este la fel .. adica Castigatorii se stiu cu mult timp inainte de orice fel de preselectie si orice fel de confruntare :) asa ca nu va mai deranjati sa`mi povestiti Eurovision 2009

  RăspundețiȘtergere
 6. daca tot se spune ca Blaxy sunt emo si tralala ar fi fost si o parte bunicica daca ar fi castigat ele...toti ''emo'' din europa le'ar fi votat:))...mie nu mi'au placut...dar nici elena nu imi place...:-??...si juriul s'a lasat influentat de faptul ca cel care a compus melodia elenei este Laurentiu Duta...in fine...bafta Elena

  RăspundețiȘtergere