joi, 16 aprilie 2009

Zero/barat.punct,virgulă

De ce nu mă miră că,draga și acreditata,nemaipomenita,extraordinara și singura universitate din Reșița are un scor ”super” în topul universităților?!
Chiar zero?!
Îmi pare rău că scriu,din nou,de rău de orășelul meu,dar ce să fac?!Circumstanțele mă obligă!
N-am habar pe ce criterii s-a făcut acest clasament,dar sunt sigur că cine l-a făcut,l-a făcut cum trebuie și a fost puțin aspru.
Nicio universitate din România nu a primit marele trofeu ***** five stars,dar,spre surprinderea mea au ieșit multe facultăți necunoscute de mine,personal cu patru steluțe magice:nu știam că orașul Târgu Mureș este așa tare în privința Universității de acolo,deci îi felicit!
La Cluj-Napoca mă așteptam la un rating de cinci stele,dar e bun și patru stele.
Timișoara,după câte îmi amintesc are și ea două-trei steluțe magice,dar e bun,vorba aia ”la țară...merge!”
Cât despre Reșița,nu știu cine nu s-a așteptat la acest minunat rating!Era clar!Și așa ne pierdem noi valorile,și așa pleacă toți tinerii reșițeni în alte părți,pentru că nu e nimeni în stare să facă ceva și aici!Corupția este ca la ea acasă,cursurile sunt ”opționale”,nepotismul e nepotism,și lista continuă!
Spunea cineva că bănățenii sunt mai cinstiți,mai educați,că,deh,suntem în vest...dar NU E ADEVĂRAT!
Pot să spun că orașele din centrul României ne dau clasă:Sibiu,Cluj-Napoca,Târgu-Mureș,Brașov.Poate că și ei au punctele lor slabe,dar măcar sunt buni la ceva,pe când noi,suntem buni doar la furat,la mințit,la dat șpagă și la mârlănii.
Asta e!Suntem de mirul lumii,și nu facem nimic pentru a opri acest lucru!Ne place să trăim în propria mizerie,în minciuni și promisiuni deșarte!

*post la nervi

6 comentarii:

  1. Sper ca acest gând virtual să îţi aducă ce îţi doreşti tu cel mai mult! Paşte fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place stilul tau ;))..chiar daca aici este vorba de scoala imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc.si mie imi place cum scri.mai rar se intalnesc oameni care stiu sa scoata ceva mai..special dintr`o lucrare.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti urez un simplu"Craciun Fericit!"Pentru ca este mai presus de orice!>:D <

    RăspundețiȘtergere
  5. 'Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
    Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
    Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Multumesc,Cu stima Vlad!

    RăspundețiȘtergere